De beste hosts!

Dit zijn de categorien: 1. Ik wil voor heel goedkoop een server voor mij en mijn vrienden 2. Ik wil een semi-professionele server 3. Ik wil een professionele server 4. Prijs maakt me niet uit ik wil een makkelijke server.

Laten we maar beginnen met categorie 1, Ik wil een goedkope server voor mij en mijn vrienden. Daarvoor is SyncedServices het beste. Ze hebben wel niet zo'n snelle levertijd, maar je hebt wel 1 gb ram en een pterodactly panel. Voor 50 cent is dit een goede keuze voor een server om op te survivalen met je vrienden

Dan categorie 2, een semi-professionele server. Hiervoor is easyminecraft een goede keus. En, als je hier een server koopt met de link in de beschrijving kan je mij ook nog eens helpen! Hier host ik zelf al 2 jaar en ik heb nog nooit problemen gehad. Met een multicraft conrol panel en filezilla toegang is dit zeker een goede keuze voor een semi-professionele server!

Nu categorie 3, voor een professionele server moet je bij offensive servers zijn! Ze hebben kwaliteit hardware en zijn super goed voor een professionele server!

Dan categorie 4, voor een makkelijke server moet je naar server.pro, server.pro is een heel gemakkelijk te gebruiken host, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Als je echt makkelijk wilt, is server.pro wel een goede optie.

 

 

SyncedServices: https://syncedservices.com/cart.php?gid=1
Easyminecraft: https://easyminecraft.nl/aff.php?aff=210
Offensive servers: http://offensiveservers.nl/
Server.pro: https://server.pro/